Donații Biserica

DONAȚIE ONLINE CU CARDUL PENTRU BISERICĂ

Metode de plată

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau prin transfer bancar. Datele introduse în formularul de donație nu sunt reținute sau memorate de site-ul nostru, aceste date sunt trimise direct procesatorului de plăți on-line.

Daca ați ales metoda de plată „Online prin card bancar” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

 – Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Cei care doresc să doneze prin transfer bancar pot să o facă în contul parohiei noastre:

IBAN RO61BTRLRONCRT0282432101

Titular PAROHIA GRECO-CATOLICĂ SOMESENI

 

Vă mulțumim! Domnul să vă răsplătească!